Представители на кои зодии са някои от най-надеждните мъже:

Телец

Родените под този знак се отличават с практичност и стремеж към удобство. Телците обичат да се обграждат с красиви неща и се стремят към материална стабилност. Мъжете, родени под знака на Телец, са търпеливи, упорити в постигането на целите си, готови да работят дълго и упорито. Във взаимоотношенията си ценят предсказуемостта, не са склонни към резки промени в настроението или житейските планове.

Лъв

Родените под знака на Лъва се отличават със своята харизма и склонност към лидерство. Те са енергични, оптимистични и щедри. Мъжете Лъв са амбициозни, самоуверени и надеждни, проявяват лоялност и отговорност в отношенията. Те дълбоко ценят близките си и остават верни на тези, които споделят техните житейски ценности. Лъвовете винаги са готови да защитят и подкрепят близките си при всякакви обстоятелства.

Риби

Родените под знака на Риби се отличават с богат вътрешен свят и фино възприемане на околните, съпричастност и състрадание. Мъжете Риби са романтици и мечтатели. Склонни са към задълбочено мислене и имат способността да усещат настроенията и нуждите на другите. В същото време мъжете Риби притежават надеждност и силна интуиция, които се проявяват в лоялност и грижа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара