Въпреки че, есента чука на вратата, Vivacom кани зрители на EON Видеотека да запазят слънчевото си настроение с новата селекция от филмови заглавия „Още малко лято“.

Екипът от редактори на платформата е подбрал филми и сериали, които акцентират върху лятото, топлите вечери и незабравимите моменти под открито небе. Така Vivacom още веднъж пренася зрителите в света на почивките, приключенията и забавленията с любими заглавия.

В селекцията зрителите могат да открият разнообразие от заглавия, които ще зарадват както феновете на забавните или романтични комедии, така и тези, които търсят завладяващи драми, криминални сюжети или вдъхновяващи истории. Независимо дали предпочитате спокойствието на есенния плаж или енергията на гората, „Още малко лято“ ще предложи по нещо за всеки вкус.

„Прекрасно лято“ филм от каталога HBO On Demand

Торино, 1938. Младата Джиния току-що се е преместила в големия град от провинцията. Бъдещето сякаш ѝ предлага безброй възможности, но сянката на войната е надвиснала над настоящето. Отчаяно жадуваща за приключения, Джиния започва бурна афера с художник, когото среща в зашеметяващите артистични среди. Жената, която става неин гид в света на бохемите, е Амелия. Чувствена и провокативна, тя не е много по-голяма от Джиния, но не може да се сравни с никого, когото Джиния е срещала досега.

„Живи легенди“филм от каталога Arena Play

Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

„Лятно вино“филм от каталога Pickbox NOW

Двайсет и седемгодишният Джеймс напуска адвокатската си кариера и решава да стане актьор. Докато учи актьорско майсторство под менторството на Шели, се влюбва в представлението Tinto de verano, чието действие се развива в Испания. Приятелката му Брит го напуска и Джеймс спонтанно заминава за Барселона. В една книжарница се запознава с драматурга Лукези. Лукези е във връзка с младата Вероника, но продължава да таи чувства към старата си любов и отдавна изгубена муза Елиза. На фона на магичния декор на Испания, съдбите на тези различни хора се преплитат.

Селекция „Още малко лято“ е перфектното бягство за всички, които искат да задържат лятното настроение още малко. С богатата си колекция от над 30 000 хитови заглавия на чуждестранни и български филми и сериали, Vivacom има най-голямата видеотека в страната[1], до която са се докоснали близо половин милион потребители на EON само за 4 месеца.

[1] Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg

Facebook Twitter Google+

0 Коментара