Мистерия, страст и трансформация – това е енергийният фон на предстоящата седмица. Ако ви липсва мотивация за действие, не се притеснявайте, тя ще се появи през следващите дни!

Коридорът на затъмненията продължава, помагайки ви да се отървете от стари привързаности и зависимости, позволявайки ви да завършите миналите цикли и да започнете нов път.

На 23 септември в 05:36 ч. Венера навлиза в Скорпион, засилвайки желанието да вникнете в същността на нещата, отношенията и чувствата. Доста тежкият социално-психологически климат възпрепятства междуличностните взаимодействия, установяването на силни емоционални връзки и взаимноизгодното развитие на отношенията между хората. От друга страна, слабостите във взаимоотношенията се разкриват и върху тях трябва да се работи.

На 24 септември хармоничният аспект на Меркурий и ретро Уран насърчава необичайните идеи, дава сила на речта и мисълта и лекота на разсъжденията. На този ден е по-лесно да се свърши много умствена работа, да се продаде нещо изгодно, както и да се надхитри някой и да се измъкне.

На 25 септември опозицията на Меркурий към ретро Нептун и хармоничният аспект към ретро Плутон засилват умствените процеси, работата на несъзнаваното и трансформират вътрешния свят на хората. Повишава се творческият потенциал, разкрива се креативното мислене, което позволява да се действа нестандартно и да се постигат високи резултати.

На 26 септември в 11:09 ч. Меркурий навлиза във Везни – транзитът дава разбиране за истината и красотата, ще продължи до 14 октомври. Това време ще бъде запомнено от много хора като най-спокойния период. Но в този период има и подводни камъни. Например, трябва да сте готови да бъдете проверявани от всички страни.

Овен

Въпреки външната напрегната обстановка и тревожните настроения в обществото, ще почувствате прилив на жизненост, желание не само да се наслаждавате на живота, но и да радвате околните. Харизмата ви се увеличава, другите ви обръщат внимание и това може да се използва за популяризиране на техните проекти. Опитайте се да отделяте повече време на децата си или да прекарвате време с приятели! Извлечете максимума от тази седмица и се възползвайте максимално от положителната енергия.

Телец

Енергията ви ще продължи да прелива и може да бъдете подхвърляни от страна на страна от жажда за активност. За да не ви възприемат като ексцентрична личност, най-добре не бъдете скромни и не носете „най-доброто наведнъж“! Поне сте склонни да изслушвате и да обмисляте гледната си точка по даден процес. Вашето остроумие ще бъде в най-добрата си форма и можете да се възползвате от това – например, за да направите полезно познанство или да установите връзка с човек, на когото отдавна симпатизирате.

Близнаци

Разположението на звездите е такова, че спокойният живот няма да дойде скоро, познати и колеги постоянно ще напомнят за себе си. Бъдете готови за непредвидени пречки, преценка от страна на други хора. Седмицата е подходяща за решаване на бюрократични въпроси, попълване на различни отчети, преиздаване на документи. А идеалният план за уикенда ще бъде почивка: отложете всички неспешни дела и по възможност предайте „нищонеправенето“ без угризения на съвестта. Все пак ще имате време за работа!

Рак

Седмицата е богата на предизвикателни и трансформиращи събития. През целия този период ще сте готови на много неща, за да придобиете висок социален статус. Ще ви преследва желанието да притежавате луксозни вещи и скъпи марки. Но не разпилявайте средствата си – скоро ще имате нужда от спестяванията си! Ако изведнъж почувствате спешна нужда да изтеглите заем, за да си купите последния модел iPhone, по-добре е да си поемете дъх и да прецените плюсовете и минусите, вместо да се впускате в осъществяване на материалните си желания.

Лъв

Непредсказуем и в същото време изненадващ период! В началото на седмицата сте склонни да възприемате всичко около себе си така, сякаш животът ви е мисия! Но във всяка сфера на живота ще имате късмет и всичко ще се получи изненадващо лесно и бързо. Затова се възползвайте от веселата енергия на тази седмица и се заемете с всякакви проблеми, дори с такива, които сте смятали за невъзможни за решаване. В материалните въпроси няма да има промяна към по-добро.

Дева

Не изразявайте оплаквания и не изяснявайте отношенията си с любимия човек, ако имате такъв. А ако не, не флиртувайте в социалните мрежи и не отваряйте сайтове за запознанства. Никаква романтика през седмицата, колкото и тъжно да ви се струва, няма да ви донесе нищо добро. Но личната ви енергия е достатъчна, за да поемете инициатива в професионалната сфера. Смело отидете при началниците си и поемете допълнителен проект, заемете се с реализацията на собствените си идеи във всяка област, която ви интересува.

Везни

Това е добър момент да се запишете на опреснителен курс. Или пък отидете на пътуване или командировка, които планирате от дълго време. Комуникацията както по професионални въпроси, така и с близки хора няма да се задържи. И във всякакъв, дори дребномащабен обикновен бизнес ще има непредвидени пречки. Най-благоприятна е самостоятелната дейност, уединената физическа работа, както и активната почивка. В този случай ефектът ще бъде забележим до средата на тази седмица.

Скорпион

Звездите няма да приветстват никаква инициатива, а прекалено активните могат, напротив, да си навлекат сериозни неприятности. Обстоятелствата през седмицата ще доведат ума ви до абстракции, насърчавайки ви да мислите в ефимерни категории. Дейностите, свързани с конкретност и концентрация, ще ви се отдават особено трудно. Но всички творчески действия ще привличат вниманието на околните, което ще ви позволи да намерите нови начини да осъществите мечтите си.

Стрелец

Ще сте склонни да изтъквате притесненията си, предпочитайки открития разговор пред „гадаенето“ на събеседниците ви. Ако имате въпроси към близък човек, по-добре е да излезете в пряк диалог, за да разсеете всякакви съмнения. Планетарните аспекти ви дават възможност да установите полезни връзки и с тяхна помощ да постигнете целите си. Ще ви е присъща лекотата на издигане и изобретателността. А за да постигнете успех, трябва да се постараете да бъдете нащрек, да се въртите в различни кръгове и да завързвате всевъзможни познанства.

Козирог

Единственото нещо, което може да засенчи този период – невъзможността да доведете нещата до край. Както и капризите на роднини, близки, скъпи за вас хора. Напрегнатият енергиен фон на седмицата допринася за вашата импулсивност и желание да отстоявате гледната си точка до последно. През седмицата е по-добре да не се занимавате с парични въпроси, да не планирате сериозни манипулации, свързани със здравето. Но посещението на козметичен салон и подстригване ще мине добре и ще донесе много положителни емоции.

Водолей

Желанието да бъдете в центъра на вниманието може да провокира агресивни нападки и ненужни спекулации от страна на конкуренти и недоброжелатели. Лесно е да нараниш егото си, затова се опитай да не реагираш на критични забележки по твой адрес. На работното място ще успеете да организирате работата в екип и да постигнете добри резултати. Също така седмицата е благоприятна за преправяне на всички натрупани от дълго време неща, до които обикновено „ръцете не достигат“.

Риби

Емоциите ще бъдат непреодолими, страстите ще кипят, а разговорите ще завършат с бурно изясняване на отношенията. Полезно е самотните да започнат да мислят за промени на личния фронт, за да могат да актуализират профила си в сайт за запознанства и да общуват активно в социалните мрежи. А за тези, които са във връзка, има смисъл да зарадвате поне малко романтичния си партньор и да вечеряте на свещи или да излезете на пикник. Седмицата е подходяща и за важни житейски промени, работа с документи в чужбина и пътувания на дълги разстояния.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара