През октомври в Мах очакваме вълнуващи премиери на нови и любими заглавия.

Започваме с документалния филм „Истинските супергерои“ на Бианка Илич, личен емоционален разказ от първо лице за силата на човешката воля, който ще има своята стрийминг премиера на 19 октомври, Международният ден за борба с рака на гърдата, и ще се нареди в селекцията със съвременно родно кино, „Предложения от България“, в локалния каталог на платформата Max.

Продължаваме с HBO Original сериала „Франчайзът“ и с първия френски Max Original сериал „Отдадена приятелка“.

При филмите също очакваме Max Original предложения – дългоочакваната адаптация на бестселъра на Стивън Кинг „Сейлъм’с Лот“ и „Езерото Кадо“.

В месеца на Хелоуин сме подбрали и някои страховити предложения като „Капанът“, „Торбалан“, „Варварин“ и други.

Цялото семейство ще се забалява с триото Мани, Диего и Сид във филмите от поредицата „Ледена епоха“, а също и със световно известният домашен котарак Гарфилд.

При риалити поредиците също преобладава хелоунският дух – ще видим паранормални истории, екзорсисти, ремонт на погребален дом, зловещи къщи и страховити бисквитки.

При спорта в края на октомври по Евроспорт и Мах започват първите състезания в зимните спортове, въпреки че всички искаме лятото да продължи поне до Коледа.

В последния уикенд на месеца зрителите ще могат да видят старта на световната купа в алпийските ски, както и второто състезание от сериите Гран При на международната федерация по кънки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара