Ретрограден Юпитер до 4 февруари 2025 г. Вижте какво ни очаква

На 7-и октомври, Юпитер забавя ход и два дни по-късно настъпва в ретроградна фаза, която ще продължи до 4-ти февруари 2025 г. Ретроградната му разходка ще се случи между градусите 21 и 11 в знак Близнаци.

Няма да крия симпатиите си към тази планета, символ на позитивната енергия и разширение и съвсем няма да спестя още по-големите си симпатии към нейното ретроградно движение. Някак сме свикнали и приемаме за логично да търсим негативното в думата „ретроградност“, а всъщност това положение на планетата ни дава възможност, време и ресурс да надградим над това което имаме, да разместим, да променим и да подобрим темите на Юпитер в Близнаци.

Юпитер е голямата прегръдка, която те кара да се

чувстваш жив, щастлив и абсолютно уверен в себе си.

Той е основната съставка на онези моменти, в които нямаш нужда от нищо и никой. Когато осъзнаеш собствената си стойност и започнеш да цениш всичко в себе си. Осъзнавайки онези малки колелца от голямата машина, които ни благодарят всяка минута, че сме тук. Очите ни, ушите ни, краката ни, сърцето ни, ръцете ни и всичко останало, от което сме изградени. Всички те работят за нас всяка секунда с цялата си любов и отдаденост. Бъдете като тях и осъзнавайки щастието на живота си, ценете всяка минута и прегръщайте по юпитерски всеки миг от него. С благодарност и грижа за себе си и околните.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Времето на неговото ретроградно движение ще бъде благодатно за реализиране на бизнес планове свързани с рекламата, маркетинга, груповите събития, личностното развитие, писане на книги и/или нови статии, довършване на образование и/или курс, намиране на съмишленици, изграждане и/или ревизия на социални платформи.

Върнете се към стари творчески планове и потърсете нови перспективи. Периодът е

щедър на вдъхновяващи идеи и разгръщане на планове.

Времето е подходящо да обмислите с какво ви е приятно да се занимавате и какво ви радва да учите. Имате ли нужда от нови дейности и развиване на хобита. Излезте от заобикалящата ви среда и потърсете нови хора с вашите интереси. Вижте какво ви вдъхновява и бъдете отворени за запознанства, пътувания и преживявания.

В световен план следва ревизия в сферата на комуникациите, транспорта и преговорите. Съветвам всеки, който се занимава в тези сфери да разгледа подробно детайлите и да ги подреди в бъдещи стъпки за развитие. Ако Юпитер с размах ви е давал безпочвени надежди, сега ще бъде честен с вас и ще ви даде възможност да видите реалната действителност. Дайте му шанс, доверете му се и си дайте вяра, надежда и обич.

Хората, родени с ретрограден Юпитер в картата си са тези, които са

готови сами да стигнат до своята собствена истина.

Те не вярват на чужди думи и не се влияят от мнението на околните. Отличават се със задълбочено мислене, собствена гледна точка и стратегия за действие. Не очаквайте от тях сляпо доверие и подкрепа. Бъдете искрени и те ще ви се отблагодарят със сериозно приятелско рамо, незаменима помощ и съпричастност. Ценя хората родени при тази позиция на Юпитер, защото те не могат да бъдат манипулирани и подведени. Те са истински в своята откровеност и собствена преценка.

За тях периода ще бъде вдъхновяващ скок за развитие и сбъдване на мечти в сферите на личностното развитие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент