Ligne Noire от Sisley е дълготрайна очна линия, която ден след ден осигурява грижа за миглите. Само с едно движение, тя създава прецизна и интензивна черна линия, която подчертава погледа.

Специално подплатен, накрайникът на четката се плъзга гладко върху клепача за лесно нанасяне. Формулата е водоустойчива и дълготрайна до 12 часа.

След 4 седмици, качеството на миглите е видимо подобрено, благодарение на формула, обогатена с витамин пептид. Миглите са укрепени, загубата им намалява. Дори след отстраняване на грима, миглите изглеждат по-гъсти, по-дълги, по-жизнени и красиви.

Нанесете очната линия по линията на миглите, от вътрешния ъгъл на окото навън. Продължете линията извън външния ъгъл на окото, движейки се леко нагоре.

За по-дебела и интензивна линия натиснете леко върха на четката.

PHYTO-NOIR VOLUME & LIFT MASCARA

Революционна спирала за обем и повдигане на миглите с формула, която ги ревитализира, сгъстява и укрепва. Phyto-Noir от Sisley незабавно покрива и повдига миглите от корена до върха и увеличава обема им до 15 пъти. Дълготрайна текстура, лесна за нанасяне, която не се слепва и рони.

Специално разработена ергономична четка с форма на пясъчен часовник за прецизно и равномерно нанасяне и максимален обем и повдигане. Погледът е по-изразителен и подчертан.

Формула с грижа за миглите, която комбинира витамин-пептид и екстракт от пустинна роза, която осигурява жизненост и сила. Само след 4 седмици приложение миглите изглеждат преобразени. Съставките във формулата стимулират растежа на миглите. Дори след отстраняване на грима миглите са видимо по-дълги, по-гъсти и красиви. Ден след ден те изглеждат по-силни, по-устойчиви и падат по-малко при премахване на грим.

Phyto-Noir Volume & Lift Mascara се предлага в два интензивни цвята – черно и кафяво.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара