Случайно или не, точно на 13-и октомври в 22:20 часа, Меркурий се впуска в приключение в тъмните и дълбоки води на знак Скорпион. Ще посвети времето си на него до 3-ти ноември и с лека усмивка ще ни подкани да се гмурнем в дълбокото.

Бързият и любознателен Меркурий управлява начина ни на мислене, възприятие, наблюдателност и аналитични способности. Той е филтър, чрез който анализираме онова, което чуваме, виждаме, четем и докосваме. Ще го откриете в щурата хрумка, в свежата идея, в усмивката, в прегръдката, в прозорливостта, между редовете на книгата, в пикника с приятели, в пътуването, в нотите на музиката и в детективския ум.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Новата позиция на Меркурий ще наложи дълбок анализ и трансформация на фактите до момента. Енергията на знак Скорпион не се задоволява с текущите срещи, телефонните разговори, благите усмивки и финалните ръкостискания.

Настъпва времето през тази година, което ще ни наложи своята дълбока мисъл, аналитичност и може би критичност. Възможно е да усетите нуждата за оттегляне и затваряне в собственото си пространство. Ще имате нужда повече да мислите, отколкото да действате и това е необходимо. Този период ще ви донесе по-голяма прозорливост, силна интуиция и предчувствия. Ще изпитване нужда да търсите истини, да намирате съмишленици, да преживявате и усещате.

Времето е хубаво да търсите споделеност в личен план. Не се затваряйте в собствените си страхове, филми и неувереност. Бъдете открити, искрени и търсете разбиране. Не бъдете съмнителни към чутото, а проверявайте фактите.

В професионален план се огледайте за нови възможности. Скорпионът ще ви даде усет към добрата промяна и бързата реализация. Проявете комбинативността си и действайте.

Меркурий в този период ще донесе най-много блага на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват полезна информация, отворени врати за развитие, запознанства, неочаквани срещи, решения на стари казуси и нови възможности. Очаквайте тайни, които е време да изплуват на повърхността. Бъдете им благодарни, защото те ви вдигат завесата и ви показват действителността.

Предпазливи в преговорите трябва да бъдат Телци, Лъвове и Водолеи. Те могат да срещат неразбиране и противоречия в бизнес и личен план.

Овните е време да се изправят пред истината. Те могат да очакват откровени разговори и разкрития в личен или професионален план. Не приемайте лично случващото се и знайте, че всеки реагира спрямо собствения си потенциал и възможности.

Везните и Стрелците ще преминават през периода спокойно и хармонично. Плановете им ще остават непокътнати, а задачите ще се движат в обичайния график. Везните могат да събират плодовете от разговорите си в последния месец.

Близнаците могат да очакват динамичен и изпълнен с разнообразие период. Събитията ще се редят на опашка и сякаш нищо няма да зависи от вас. Посветете времето си на любими занимания и хора.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара