От 14 до 20 октомври се осъзнава реалността, разкриват се скрити факти. Всички изкривявания се разпръскват като прах на вятъра и пред очите ви остава само истината. Това е време на прозрения и нови начинания, но и на повишено напрежение и агресия във външния свят.

През седмицата предстоят още промени в държавните структури, ярки и значими събития – пикът на активността се очаква през втората половина на седмицата. Средата на този период е благоприятна за решаване на дългогодишни проблеми и укрепване на взаимоотношенията.

На 14 октомври аспектът Слънце-Марс е точен, а Венера е в опозиция с ретро Уран.

Хармоничното съчетание между Слънцето и Юпитер изглажда малко потенциала за натиск. За съжаление количеството на разрушенията, дължащи се на военни действия, може да се увеличи значително. Този ден изобщо не е подходящ за конструктивен диалог. Психологическият климат не е благоприятен за ефективно търсене на съвместни решения.

На 15 октомври Венера е в хармоничен аспект с ретро Нептун, което подобрява атмосферата, насърчава вдъхновението и разрешаването на отдавнашни проблеми. На този ден отношенията могат да бъдат укрепени с официални споразумения, дипломация и договори, като се търсят устойчиви и удовлетворяващи резултати. На хората, които са далеч от родните си места, може да се предостави щастлива възможност. След упорита работа най-накрая се постига желаният резултат, отварят се подходящите врати и се появяват покровители.

От 16 октомври

Плутон се движи директно в Козирог

в последния градус на знака. Това е силна позиция на мощна планета, тя притежава ядрени енергии, което със сигурност ще предизвика трансформации в различни институции на властта, държавни структури и финансовата сфера. Плутон ще напусне Козирог на 20 ноември и ще се завърне тук след около 250 години.

Пълнолунието на 17 октомври акцентира върху активността, а Венера в Стрелец от 22:28 ч. (gmt+3) ще внесе радост и лекота в личните взаимоотношения. Това, което е изглеждало странно и неразбираемо, сега се прояснява, подобно на мътно стъкло, през което изведнъж виждате ясно и отчетливо.

Овен

Тази седмица ще започне с напрежение, особено в професионалните и личните отношения. Пълнолунието на 17 октомври може да извади на повърхността отдавнашни конфликти. Въпреки това не бързайте да действате, по-добре е да бъдете дипломатични. От четвъртък ситуацията ще се подобри и ще се появят възможности за конструктивен диалог. Венера ще помогне за установяването на романтични връзки. Прекарвайте повече време с любимите си хора, това ще донесе хармония. В края на седмицата очаквайте положителни промени във финансовите дела.

Телец

Първата половина на седмицата може да бъде трудна по отношение на емоциите и личните взаимоотношения. Не се поддавайте на импулсивност и агресия. Още на 15 октомври ще започнат положителни промени, особено в творчеството и общуването с близките. Възможни са нови романтични запознанства или подобряване на съществуващите връзки. Пълнолунието на 17 октомври ще внесе яснота по въпросите на кариерата. В края на седмицата се опитайте да се отпуснете и да обърнете внимание на здравето си, като избягвате ненужния стрес.

Близнаци

От 14 октомври трябва да бъдете внимателни в конфликтите и да избягвате острите думи. Още от средата на седмицата обаче ще започне подобрение: Венера ще ви помогне да установите лични и бизнес отношения. Пълнолунието на 17 октомври ще засили желанието ви да се докажете в екип или да участвате във важен проект. В края на седмицата финансовите въпроси могат да бъдат успешно решени. Бъдете отворени за нови възможности и не се страхувайте да излезете извън рамките на обичайното.

Рак

В началото на седмицата може да почувствате голямо напрежение в работата или в семейството. Пълнолунието на 17 октомври ще засили емоциите ви, така че бъдете подготвени стари проблеми да изплуват отново. Още на 15 октомври личните отношения ще започнат да се подобряват. Това е добро време за романтика и укрепване на приятелствата. В края на седмицата ще има възможности за разрешаване на отдавнашни проблеми, свързани с дома и семейните дела. Запазете спокойствие и не се поддавайте на стреса.

Лъв

Тази седмица ще започне с напрежение в бизнес делата, особено на 14 октомври. Опитайте се да не влизате в конфликти и действайте дипломатично. Още на 15 октомври ще почувствате прилив на енергия, особено в творческите и романтичните въпроси. Пълнолунието на 17 октомври ще ви донесе късмет в пътуванията или образованието. В края на седмицата се опитайте да обърнете повече внимание на личните проекти. Това е времето, в което можете да поставите основите на бъдещи успехи.

Дева

От началото на седмицата може да се сблъскате с трудности по финансови или работни въпроси. От 15 октомври нататък обаче атмосферата ще се подобри: ще се появят нови възможности за кариерно израстване, подобряване на отношенията с колегите и подобряване на финансовото положение. Пълнолунието на 17 октомври ще внесе яснота по въпроси, свързани с дългове или финанси. В края на седмицата се опитайте да си почивате повече и да обърнете внимание на здравето си. Това е добро време за планиране на дългосрочни проекти.

Везни

В началото на седмицата е възможно да възникнат трудности във взаимоотношенията, както лични, така и делови. Не бива да влизате в конфликти, тъй като е малко вероятно всичко да се уреди след бурята. От средата на седмицата Венера ще ви помогне да установите хармония и да създадете силни връзки. Пълнолунието на 17 октомври ще донесе важни промени в партньорския или личния ви живот. В края на седмицата са възможни успехи в работата или във финансовите въпроси. Не пропускайте шанса да укрепите позициите си в професионален план.

Скорпион

Седмицата ще започне с напрегнати моменти в работата или в здравословен план, началото на седмицата може да се запомни за дълго с трудности. От 15 октомври нататък обаче това ще бъде време за вдъхновение и подобряване на отношенията с колегите. Пълнолунието на 17 октомври ще ви помогне да завършите стари проекти и да преминете към нови задачи. В края на седмицата можете да очаквате положителни промени в личния си живот или в здравето си. Опитайте се да поддържате баланс между работата и почивката.

Стрелец

От началото на седмицата може да възникнат конфликти или напрежение в личните отношения, с родителите и децата. Важно е да не се поддавате на агресията в партньорството и да търсите компромис. От 15 октомври Венера ще внесе хармония в романтичните и приятелските връзки. Пълнолунието на 17 октомври ще окаже влияние върху творческите ви проекти и личния ви живот. В края на седмицата ще почувствате прилив на оптимизъм и енергия. Това е добро време за нови начинания и създаване на дългосрочни планове.

Козирог

Не могат да бъдат избегнати затруднения в семейните дела или в областта на недвижимите имоти, особено при формирането на семейния бюджет. Не вземайте импулсивни решения, особено на 14 октомври. От средата на седмицата ситуацията ще започне да се подобрява и ще успеете да намерите компромиси. Пълнолунието на 17 октомври ще внесе яснота в домашните и семейните въпроси. В края на седмицата очаквайте положителни промени в личните взаимоотношения или в служебните дела. Опитайте се да намерите време за почивка и рестарт.

Водолей

Напрежението в общуването или ученето може да ви накара да изглеждате мрачни и трудни в очите на другите. Възможни са конфликти с близките ви хора. Пълнолунието на 17 октомври ще ви помогне да намерите изход от трудните ситуации и ще внесе яснота в общуването и ученето. Още на 15 октомври Венера ще насърчи хармоничните взаимоотношения с околните. В края на седмицата очаквайте положителни промени в работата или в бизнес преговорите. Бъдете отворени за нови идеи и възможности.

Риби

От началото на седмицата, особено на 14 октомври, са възможни затруднения във финансовите въпроси. Опитайте се да избягвате конфликти и ненужни разходи, тъй като ще бъде трудно да попълвате ресурсите си. От средата на седмицата нататък ще има време за хармония и подобряване на финансовото положение. Пълнолунието на 17 октомври ще внесе яснота по въпроси, свързани с финансите и ценностите. В края на седмицата са възможни успешни сделки или важни финансови решения. Това е добро време да помислите за дългосрочни планове и инвестиции.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара