Сабрина Карпентър, която е омагьосала милиони като певица, текстописец, актриса, дизайнер, продуцент и модна икона,  представя своя първи парфюм в партньорство със Scent Beauty – първата в света мултибрандова e-commerce платформа за уникални аромати.

Вдъхновен от любовта на Сабрина към десертите, „Sweet Tooth“ глези сетивата със сладък аромат, достатъчно изкусителен, за да съблазни вкусовете. Уханието е сладко, но изискано, напомнящо за неустоимата радост в магазин за бонбони, изпълнен с кремообразен шоколад, ярки цветове и лакомства.

Гурме ароматът, създаден в партньорство с Firmenich, включва нотки на шоколадовo маршмелоу, ванилия, крем Шантили и захарен мускус. Сладка и елегантна – бутилката е вдъхновена от формата на шоколадово блокче, представена в изящно стъкло с розово-златисти тонове.

„Сабрина Карпентър сподели за партньорството: „Създаването на собствен аромат винаги е било моя мечта. Всички знаят, че съм голям фен на сладкото, което беше вдъхновението за аромата. Той е сладък, но и изискан, с нотки на джинджифил, маршмелоу, кокосово мляко, захарни мускуси и крем Шантили. Нямам търпение да споделя този парфюм с феновете си.“

Сабрина Карпентър е омагьосала милиони почитатели като певица, текстописец, актриса, дизайнер, продуцент и модна икона. На екрана тя си спечели огромна фен база с ролята си в сериала „Райли в големия свят“ и с участия в критично оценени независими филми като „Омразата, която сееш“. В музикалната си кариера Сабрина е създала множество хитови песни, както на сцената, така и в студиото, печелейки множество златни сертификати и изнасяйки концерти пред препълнени зали.

Първата ѝ главна роля беше във филма „Кратка история за дългия път“ (2019), който дебютира на филмовия фестивал Трибека и получи блестящи отзиви, като Сабрина получи наградата на журито за „Най-добра актьорска игра“ на филмовия фестивал в Савана. Сабрина също така беше главна героиня и изпълнителен продуцент на филма на Netflix „Work It“, който дебютира на първо място в платформата през 2020 г. Същата година Сабрина направи дебюта си на Бродуей в мюзикъла „Mean Girls“, а по-късно участва и в игралния филм на Warner Bros „Clouds“ (Disney+), режисиран от Джъстин Балдони.

Музикалният ѝ каталог включва златни сингли като „Thumbs“, „Sue Me“ и „Why“, както и албумите Singular: Act I и Singular: Act II. За нейната музика списание Time я нарече „творец, който трябва да се наблюдава“, а V Magazine добави: „С два успешни поп албума, кариерата на Карпентър се развива по-бързо от тази на много от предшествениците ѝ от Disney.“ В допълнение към успехите в музиката и киното, през 2020 г. тя беше включена в престижния списък „30 под 30“ на Forbes. Сабрина също участва в комедийния трилър „Emergency“ (Amazon Prime), който имаше премиера на филмовия фестивал Сънданс. Наскоро тя подписа договор с Island Records и пусна хитови сингли като „Skin“, „Skinny Dipping“ и „Fast Times“. През 2022 г. се очаква издаването на новия ѝ студиен албум.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара