През 2025 г. според източния календар символът ще бъде змията от зелено дърво, която обещава да донесе късмет на мнозина.

Според астрологичните прогнози три зодиакални знака ги очаква особено благоприятна година, през която ще имат голям късмет.

Астролозите открояват зодия Водолей

като една от най-щастливите зодии през новата година. На представителите на този знак се предрича значително подобряване на финансовото им положение и възможност за осъществяване на отдавнашни желания и мечти.

Телецът също може да очаква приятни промени,

особено в личния си живот. За необвързаните Телци новата година може да донесе среща с човек, способен да събуди силни чувства. За тези, които вече са във връзка, звездите обещават възможност за укрепване на техния съюз.

Везните ще усетят подем в професионалната сфера.

На тези, които са свързани със сектора на услугите, им се предричат успешни решения и изгодни инвестиции, както и повишение в работата и разширяване на клиентската база.
Астролозите напомнят за необходимостта да се внимава с финансите: препоръчва се да се избягват импулсивните покупки и да се създаде финансова „предпазна възглавница“.

Източник: Рамблер

Facebook Twitter Google+

0 Коментара