Новите тенденции при обувките са очарователен микс от носталгия към миналото и поглед към бъдещето, микс на комфорт и екстравагантност. Този сезон многообразието е празник за сетивата и ни кани да експериментираме с контрастите.

Доминиращи са грубоватите силуети, масивните подметки, фините метални акценти, които излъчват сила и самоувереност.

Рокерските ботуши и ботите с връзки се завръщат с нов бунтарски облик и различна височина на шафта и са задължителен партньор в модерния градски сблъсък на стилове, както и при визии, които подчертават индивидуалността и собствения стил.

Сникърите продължават да се налагат като обувки за всеки ден и повод, като със стилния си ретро-шик и грубоватия си вид са определящи за есенно-зимния аутфит както през деня, така и вечер. До тях се нареждат и ултраженствените боти с тънко токче и заострен връх, които залагат на секси-гламър, докато моделите на висока платформа излъчват властна екстравагантност.

За най-студените дни на фокус са уютните и комфотни боти с пухкава подплата, както и меките ботуши, обуващи се с едно движение и съчетаващи в себе си стил и топлина. Небрежно-елегантните модели с издължен шафт се носят както с мини поли, така и с макси-рокли.

Цветната палитра се доминира от черното, а сивото, лилавото и светлите землисти и кремави нюанси са търсен акцент. Модните тенденции при обувките 2024/25 ни предизвикват да експериментираме и да изразим своята индивидуалност чрез по-смели комбинации. Защото в модата е позволено всичко, което ни харесва… Да посрещнем новия сезон!

Най-актуалните акценти за предстоящия есенно-зимен моден сезон ще откриете на изключително добри цени и качество в магазините на Deichmann.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара