Напрегнатите аспекти на планетите създават определена динамика, която може да причини вътрешен и външен дискомфорт. На този фон емоционалните преживявания могат да станат по-интензивни. Това е време на вглъбяване в себе си, преосмисляне, анализиране и трансформиране.

През първата половина на седмицата Венера и ретроградният Сатурн „влизат в конфликт“ помежду си, като изкарват на повърхността нерешени проблеми. Под влиянието на тези сложни енергии много хора стават по-чувствителни към външни дразнители. Много хора се чувстват по-уязвими, по-трудно им е да контролират емоциите си, а настроенията им могат да се променят драстично без видима причина.

Опозицията на Меркурий с ретроградния Уран ще добави проблеми и ще създаде несигурност. Тревожността, общото усещане за нестабилност, физическото изтощение и стресът не са благоприятни за продуктивна дейност, затова е по-добре да планирате за тази седмица да вършите неща и работа, които не изискват повишено напрежение и отговорна интелектуална работа.

Единственият повече или по-малко благоприятен ден е четвъртък. На 31 октомври Меркурий в хармоничен аспект с ретро Нептун помага да се отпуснем и да успокоим всички бури и противоречия.

На 1 ноември Новолунието в Скорпион носи енергията на началото и осъзнаването, за да ви помогне да се ориентирате по-добре във водовъртежа от събития през тази седмица.

От 1 до 3 ноември опозицията на Марс и Плутон създава условия за опасности, кризи и войнственост. Хората са по-склонни към необмислени действия и рискове. Енергийното напрежение сякаш подтиква към действие, дори ако ситуацията изисква повече дискретност. През тези дни трябва да проявявате максимална предпазливост!

Овен

Най-добре е да се потопите изцяло в организационни процеси, в които трябва да въведете ред. В никакъв случай не реагирайте на провокации! С правилното използване на енергията наистина можете да преобърнете планини, особено ако обстоятелствата го изискват. Сериозни проблеми очакват бизнесмените, чиито интереси са свързани с чуждестранни инвеститори. Сътрудничеството с колеги от други градове или държави се развива с променлив успех.

Телец

В професионалната сфера нещо все още изисква обсъждане и споразумения. Дългогодишни колеги може да не се покажат в най-добрата си светлина и това да осуети възможностите за ефективно сътрудничество. Възможно е да възникнат проблеми, свързани с търговски недвижими имоти, собственост, земя. За основно постижение в професионалната сфера може да се смята признанието от страна на ръководството. Новите делови връзки, създадени по това време, ще ви помогнат в далечното бъдеще.

Близнаци

Ако разполагате с някакъв капитал, непременно инвестирайте в жилищен или търговски имот. Доходите ви през този период ще нарастват бързо, но се пазете от необмислени разходи за развлечения и закупуване на скъпи, но непрактични вещи. Основните събития ще се случват при семейните двойки. На самотните хора звездите обещават интересни запознанства, които ще прераснат в бурен романс. Затова не седете вкъщи, не ходете на парти или не се регистрирайте в сайт за запознанства.

Рак

Семейните хора ще се радват на успехите на децата, не е изключено съвместно пътуване, обединяващо всички членове на семейството. Някой ще се занимава с преместване или ремонт. Влюбените ще изживеят много приятни моменти благодарение на хармоничното влияние на планетите. Отношенията с далечни роднини ще се заздравят след години на раздяла. Здравето ви сега е неуязвимо. Въпреки това се опитайте да се предпазите от стрес: възможно е да изпаднете в безсъние поради пренапрежение. Водните процедури, масажът и спортът ще ви помогнат да нормализирате емоционалното си състояние.

Лъв

Трябва да ви поздравим – седмицата се очаква да бъде благоприятна. Приливът на енергия, доброто настроение и късметът са основните й подаръци. В момента сте истински късметлии, но късметът е променлив, така че хванете шанса, за да имате време да свършите колкото се може повече неща. Периодът е подходящ за решаване на задачи, които изискват благоволението на официалните власти. Благодарение на упоритостта и търпението си ще успеете да спечелите добри пари. Възможно е да напреднете, ако имате смелостта да поискате повишение на заплатата от началниците си.

Дева

Финансовото ви положение ще се подобри и тази положителна тенденция ще продължи и през ноември. Приходите ще се увеличат, а разходите ще останат същите, което ще бъде още един подарък за седмицата. Можете да сте спокойни – началниците ви ще признаят всичките ви заслуги и старание. Ако сте без работа, приемете всякаква работа на непълно работно време, за да покажете способностите си и да намерите нови клиенти. Голямата седмица ще бъде много динамичен период, но не са изключени и негативни ситуации, които ще попречат на изпълнението на плановете.

Везни

Основната задача на тази седмица е да нормализирате отношенията си с бизнес партньори. И на първо място става въпрос за колеги от други градове или държави, с които връзките са били прекъснати през август и септември тази година. Този път ситуацията изглежда по-разбираема и по-решима, макар че за пълното уреждане, очевидно, ще е необходимо да се включат посредници, съмишленици и съмишленици. Предприемачите и шефовете също ще трябва да се справят с организационна, икономическа работа.

Скорпион

В личната сфера бъдете готови за неочаквани изненади от различен характер. Самотните хора може внезапно да имат бурен роман и той няма да е като обикновена афера: чувствата ще докоснат сърцето. До какво ще доведе всичко това, ще покаже времето, но има шансове за ярко продължение. Това е добре за онези, които са свободни и не са обвързани със задължения с други хора. За тези обаче, които вече имат двойка, предстои мъчителен избор, тъй като новата любов ще преобърне всичко с главата надолу.

Стрелец

Много хора ще засилят връзките си с по-възрастни роднини, възможни са пътувания, срещи с роднини, живеещи в друг град или в друга държава. Когато на хоризонта се появи ново гадже или приятелка, не бързайте да се влюбвате главоломно. Проявете сдържаност, разберете качествата на човека и разкрийте неговия потенциал. Кариеристите все още нямат големи промени в личния си живот, но ще почувствате усещане за очакване на приятни събития.

Козирог

Активна и сравнително спокойна седмица. Както и да го погледнете, лошият мир все пак е по-добър от добрата кавга. Семейните хора ще се радват на успехите на порасналите деца, в чиито дела има благоприятна жилка. Ако сте в търсене на идеалния си партньор, обърнете внимание на колега от работата, с когото сте в приятелски отношения. Трудности се очакват в дейността на професионалистите, занимаващи се с чужди дела, пътувания, сътрудничество с чуждестранни партньори.

Водолей

Сега е подходящо време да промените нещо в името на кариерата си. Ще трябва да вземете важно решение – да останете да работите на старата си работа или да рискувате всичко, за да започнете свой самостоятелен бизнес. Креативните хора ще могат да започнат нов проект, който ще донесе добри печалби в близко бъдеще. Жените звезди съветват творчески професии или работа на свободна практика като източник на доходи. Възможно е да уредите промишлени помещения, започнати в близкото минало.

Риби

Финансовото положение сега не е достатъчно задоволително за вас, но парите ще дойдат в необходимия размер. Харченето задълбочава проблема, затова се научете да планирате бюджета си. Много от представителите на знака може да поискат да сменят работното си място или дори професията си. Служителят ще може да подобри позицията си – неговото усърдие със сигурност ще бъде отбелязано от началниците му. Струва си да се обърне голямо внимание на любовните отношения, тъй като тази област може да се намира в „зоната на турбулентност“ за дълго време.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара